15-04-09

Inhaalbeweging

Waar waren we ook weer gebleven? Zondag, 29 maart, 10 km. in en rond de Blaarmeersen. Wat de tijd betreft (41'39"), werd het een tegenvaller, nauwelijks sneller dan mijn marathontempo. De wedstrijd viel me ook een beetje tegen qua  sportiviteit, ik zag 't allen kanten lopers stukken "afsnijden". Eigenlijk hoef ik me dat gewoon niet aan te trekken, maar het is een gedrag dat me steeds weer stoort.
In ieder geval konden een paar lekkere glaasjes wijn 's avonds de ontgoocheling wegnemen.
De twee weken die volgden, stonden volledig in het teken van trage kilometers maken. Weken van respectievelijk 8u30 en 10u30, waarvan het overgrote deel in Z3 gelopen (hartslagzone rond de 70% van de maximale hartslag) vormen hopelijk een goede aanloop naar de Maasmarathon van 10 mei e.k.
Deze week worden er wat minder kilometers gelopen, en nu zaterdag volgt in Buggenhout een halve marathon, waarbij het de bedoeling is niet al te diep te gaan, gewoon controleren of de benen de kilometers goed hebben verwerkt. Daarover later meer. Overigens, een dikke proficiat voor de Rotterdamse marathonlopers, ik zit nog wat achter met het lezen van de verslagen, maar dat komt in orde! Sportieve groeten.

21:39 Gepost door Sven in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

bedriegers ... ik kan het gerust aannemen dat die randlopers je storen. Uiteindelijk bedriegen ze slechts zichzelf hé ...

Gepost door: geert | 16-04-09

Buggenhout Je hebt dat ik Buggenhout in ieder geval wel schitterend gedaan. Puike 11de plaats toch.....in een toch schitterende tijd voor iemand die traag ging lopen.
Ik dat je voor de start wel gezien te hebben, maat twijfelde. Na mijn aankomst was je waarschijnlijk al weg! Tot een volgende gelegenheid dan maar eens.

Gepost door: Geert | 18-04-09

De commentaren zijn gesloten.