22-03-09

Dubbele come-back

Exact drie weken zijn er voorbijgevlogen sedert de marathon van Barcelona. Meestal wijst een blogstilte bij mij helemaal niet op een loopstilte, maar ditmaal was dat uitzonderlijk wel het geval. De eerste twee weken na een marathon loop ik so wie so nooit veel en nu kwam er ook nog eens een (berken?)allergie wat stokken in de wielen annex loopschoenen steken. Sedert dinsdag lukt het echter weer aardig. de hartslag steeg wel naar ongekende hoogten, louter en alleen de hartslagmeter aandoen en de 100 was al overschreden. Bij een halfuurtje héél langzaam lopen haalde ik een gemiddelde hartslag van 130, ruim 10 slagen hoger dan anders en bij de snellere (dit was deze week een heel relatief begrip) trainingen werd telkens makkelijk de voorgeschreven 165 gehaald (93% max. HR).
Mijn planning ligt voorlopig nog niet vast. Veel hangt af van de analyse van mijn bloed (dinsdag laat ik mijn bloed 'trekken'). Als de bloedwaarden goed zijn, loop ik meer dan waarschijnlijk de Maasmarathon, op 10 mei. Bij mindere resultaten wordt de volgende marathon eerst op 20 september afgewerkt, de rivier van dienst is dan de Leie. Ik hou jullie op de hoogte!

17:32 Gepost door Sven in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hopelijk moet je niet tot september wachten voor je volgende marathon.

Gepost door: Marc | 23-03-09

aan de Leie Ik zie je zeker aan de Leie, maar uiteraard mag je je van mij eerst gaan uitleven aan de boorden van de Maas ;-)

Gepost door: geert zelf | 24-03-09

De commentaren zijn gesloten.