26-11-08

Twijfels

Het zijn bizarre looptijden. Enerzijds is er een soort van decompressie na alweer een lang loopseizoen (wat een contrast met die vroegere voetbalseizoenen) en anderzijds zou het wel eens kunnen dat ik voor het eerst geblesseerd raakte bij het lopen. Pijnvrij lopen zit er voorlopig niet in, ook nieuwe schoenen brachten vooralsnog geen oplossing. Iets boven de enkelknobbel vormt het opgestapelde vocht een soort van 'bandje' en bij het lopen manifesteert de pijn zich soms halverwege het scheenbeen, soms voel ik nauwelijks iets. Erg is het allemaal niet, voorlopig ben ik in behandeling bij de fysiotherapeute en 'gaat' het lopen wel. Alleen is de onrust er : nu eens denk ik dat het een voorbijgaand bagatel is, dan weer dat het om een stressfractuur gaat, periostitis,... Zei ik al dat ik een zwartkijker ben? 

09:56 Gepost door Sven in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Best toch maar oppassen. Zelf heb ik momenteel een beginnende ontsteking aan de aductoren, maar de sportarts zei me, dat ik ondanks het feit dat het lopen nog ging moest oppassen dat het niet chronish wordt. Dan zou ik immers lange tijd niet kunnen lopen.

Gepost door: Marc | 26-11-08

op hoop van zegen Laten we hopen dat het gaat meevallen. Ik begrijp echter wel je onrust. Eigenlijk kunnen alleen lopers dit maar begrijpen. De dagelijkse uitlaatklep moest maar eens wegvallen. Zelf moet ik ook weer mijn bekende sluipende lies -en schaambeenontsteking in het oog houden. Dank voor de wensen voor dochter en papa. Op de eerste plaats natuurlijk de verdiensten van haar eigen, maar men vergeet vaak de ouder aan de zijlijn, de chauffeur, de wasmama, het uren meelopen, de lekkere en gezonde maaltijden, de mentale steun als het wat moeilijker gaat enz. Alhoewel Imana altijd zeer dankbaar is !

Gepost door: Roel Truyers | 26-11-08

twijfelen als je wil twijfelen, doe dit dan over je aandelen, maar maak je niet ongerust over je sportieve leven ... da komt zeker goe! (en zeg niet dat ik het niet gezegd heb hé ;-) )

Gepost door: geert | 27-11-08

da's inderdaad de eerste keer dat ik jou hoor praten over een mogelijke blessure. Als je je zwartkijkende zelf geen kans wil geven laat je er misschien beter eens naar kijken, dan ben je meteen zeker en wie weet valt de schade wel mee!

Gepost door: Julie | 30-11-08

De commentaren zijn gesloten.