28-10-08

Eeuwige twijfels

Vinden jullie dat ook zo moeilijk, die planning voor het volgende jaar opstellen? Het zou eenvoudig moeten zijn voor mij : een voorjaars- en een najaarsmarathon, meer moet dat niet zijn. Het toeval hielp me een handje voor de lentemarathon : Barcelona valt in de krokusvakantie, 2 maart,  da's eigenlijk nu of nooit voor een 42-jarige leraar. En dan begint het : zo vroeg op het jaar, misschien past er wel nog een marathon in het schema, Antwerpen op 26 april of de Maasmarathon op 10 mei? In Anwerpen hazen voor 3u30' en zo van die tiende marathon iets speciaals maken of voluit gaan langs de Maas in de hoop op een nieuw PR bij gunstige wind?
In de herfst was mijn keuze op Dublin gevallen tot ik even aan het rekenen ging. Barcelona, Dublin in één jaar, een crisisjaar dan nog wel, aanpassen dus die planning. De Ipso Leiemarathon vormt een schitterend alternatief, ook al door die heerlijke datum 20092009, daar kan je als cijferfreak toch niet aan weerstaan?
Voor Barcelona heb ik me alvast ingeschreven (als 49ste Belg), voor de andere evenementen zal het nog heerlijk tobben blijven. Gelukkig is trainen zoveel simpeler.

10:01 Gepost door Sven in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

moeilijk Ja keuzes maken is soms moeilijk hé. Maar zolang je keuzes mag maken.......
Groetjes Natalie en Eddy
http://www.bloggen.be/natalietijtgat

Gepost door: natalie | 28-10-08

aha Aha... ook leraar. Waar ? Onderwijzer ? Regent ? Licentiaat ? Ben ook nog op zoek naar de marathon in het voorjaar om nog eens een aanval te wagen op mijn P.R. (onder de 3 uur) en dien ook rekening tehouden met de schoolvakanties. Barcelona voor jou definitief ?

Gepost door: Roel | 30-10-08

keuzes... Keuze is een luxe, maar is ook moeilijk he! Dublin is een absolute aanrader en als je in een B&B verblijft hoeft het in tijden van economische wantoestanden niet eens zo duur te zijn. 't Was in ieder geval één van mijn leukste marathons tot nu toe. Misschien kan je nog mee met ons naar Luxemburg? Oei... nu help ik niet echt met je keuzes zeker?

Gepost door: Julie | 01-11-08

Een specialeke gezocht? Wel Zeelandmarathon is zeker een aanrader, en relatief kort bij huis!(Najaarsmarathon)

Gepost door: pjoke | 04-11-08

De commentaren zijn gesloten.