13-10-08

Recupereren

Terwijl een pak Belgische bloggers en andere atleten het Eindhovense asfalt lieten daveren, daarbij ongetwijfeld weer bijgestaan door allerlei muziekbandjes, liep ik de spieren nog eens los langs de rustige Scheldevallei. De marathon van Brussel is stilaan verwerkt, de kuiten spelen nauwelijks nog op, het lopen is echt weer genieten van de natuur in een soepele kadans. Ik miste Eindhoven wel, liep er zowel in 2007 als in 2006 de marathon en heb er heel mooie herinneringen aan. Vooral de gepersonaliseerde aanmoedigingen vind ik er heel tof én uniek.  Maar goed, ook Brussel veroverde zich een plekje in mijn lopershart (wat een parcours!)en er dienen nu eenmaal keuzes gemaakt. Misschien loop ik volgend jaar wel de halve marathon in Eindhoven, in voorbereiding op Dublin. Voor dit jaar blijft nog één doel : de halve marathon van Ploegsteert. Nog één keer vlammen, proberen mijn parcoursrecord van 2006 (ik denk 1u26', moet dat nog nakijken) te verbeteren.
Deze week staat wel nog steeds in het teken van een gezonde recuperatie : lekker langzaam, zo komen we er ook! Sportieve groeten en voor alle 'Eindhovenaren' : verzorg de stramme spieren!

11:05 Gepost door Sven in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

langzaam maar zeker... dat zijn de leukste trainingen!
geniet ervan!

Gepost door: Tinne | 14-10-08

De spieren zijn de 2° dag eens niet strammer dan de 1° dag. Dus het gaat de goede richting uit. Terwijl jij rustig aan het genieten was, moesten wij afzien. Leuk verslagje. En moest je het parcours van Ploegsteert beu zijn, is er op 11/11 nog Deinze-Bellem waar heel wat bloggers zullen langs komen.

Gepost door: cremke | 14-10-08

Ploegsteer Ik ben erbij.. ik wil onder 1'22... weet je wat : jij volgt mij en aan km 20 volg ik jou tot aan de aankomst.. ?? afgesproken ?

Gepost door: Vincent | 16-10-08

De commentaren zijn gesloten.