30-09-08

Zo heerlijk rustig

Alweer geniet ik van een dagje rust, al moet je dat genieten toch relativeren. Hoewel ik zondag al mijn achtste marathon loop, gieren de zenuwen me als vanouds door de keel. Nu al! Allerlei kwaaltjes slaan toe. Die pijn aan de enkel, is dat wel normaal? En die neus, die zit nu toch echt wel dicht. Oh nee, het buurjongetje heeft een oorontsteking en ik heb er gisteren nog naar gezwaaid. En dan dat hoestje, als dat niet het begin van een longontsteking is, weet ik het ook niet meer. Kortom, de hypochonder in mij heeft al lang beslist dat het zondag niks wordt, alleen weet ik zelf wel beter : behalve gezonde stress is er echt niks aan de hand. Nou ja, niks. De weersvoorspellingen dan? Even negeren en afwachten, misschien krijgen we zondag nog één nazomerdagje. Alstublief?
Sportieve groeten van een gestresseerde Sven

14:58 Gepost door Sven in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

hé Sven, 'k zie net dat je weer blogt! Super!
En ik duim mee voor goed weer a.s. zondag, een hele marathon in de gietende regen lopen zie ik zelf ook niet zo goed zitten ;-)
véél succes!!!

Gepost door: Ruthje | 30-09-08

geruststellen oei, dacht, zal even piepen hoe een ervaren marathonloper zich voelt enkele dagen voor de wedstrijd, maar ben dus niet gerustgesteld. als jij nu al zenuwen hebt, wat zal ik dan ervaren? hopelijk komt de rust terug, en met wat geluk is het zondag prettig loopweer? alvast succes gewenst.
groetjes, patricia.

Gepost door: patricia | 30-09-08

AH Ah, yes, hij blogt weer.. zenuwen voor Brussel.. hoe is dat nu mogelijk, gij zo'n ervaren rot !!
Veel succes zondag, ik probeer je te vinden op sporza (als het al zullen uitzenden...)

Gepost door: Vincent | 01-10-08

De commentaren zijn gesloten.