24-09-07

Cameo

Prima loopweertje zaterdag. De Corrida van de Leievallei in en rond Deinze is een organisatie van de plaatselijke en zo te zien vrij succesvolle atletiekclub. De tussen Gent en Eeklo befaamde AVS (regionale TV-zender) was zelfs op de afspraak. Tussen start en aankomst op de piste wachtte ons 12km. vlakke wegen, enkel onderbroken door één brug, waar we dan wel twee keer over mochten. De benen voelden door het vele trainingswerk niet fris in de eerste kilometers, maar bij de eerste kilometeraanduiding, na 5 km., kwam ik door in een behoorlijke 18'33". Inmiddels had ik me onbewust opgeworpen tot haas van de dag voor de eerste dame, Veerle Vandekerckhove (marathon-PR 2u49'). Ze zou zo'n 5 kilmometer in mijn spoor blijven om me uiteindelijk achter te laten op anderhalve kilometer van de meet. Bij de tweede (km. 7) en derde (tevens laatste) kilometeraanduiding (km. 9) kwam  ik door in resp. 26'20" en 33'56". Nu was het doorbijten, de hartslag ging stilaan naar een aanvaardbare 165. Het deed deugd de piste terug te zien, het viel wel tegen dat er nog een kleine ronde diende op afgehaspeld. Ik finishte in 46'10", goed voor een 26ste plaats en een gemiddelde snelheid van 15,6 km./u. Zondagavond bleek dan nog dat ik héél even in beeld was tijdens het AVS-verslag. Over de gevolgen voor hun kijkcijfers zwijg ik in alle talen.

11:42 Gepost door Sven in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

AVS naar 't schijnt zijn ze beginnen staken bij AVS ;-))) Ah ja, knappe tijd trouwens ;-)

Gepost door: Hank | 24-09-07

AVS de raad van beheer is ondertussen gevlucht naar Myanmar, alwaar de plaatselijke monnikengemeenschap een petitie begonnen is tegen het tonen van vleeslijk geweld op tv ... je hebt weer iets gedaan, Sven ...

Gepost door: geert | 24-09-07

Enhorabuena! Hatelijk zo'n afsluitend pisterondje!
Un saludo colegial!

Gepost door: AnnAlice | 25-09-07

mooie tijd maar wat is dat afzien hé , op de piste komen en nog een plaatselijk rondje lopen . Moest je er nog een sprint uitpersen of kon je je laten uitbollen ?

Gepost door: roadrunnerke | 26-09-07

De commentaren zijn gesloten.