21-09-07

Blogtijd

Deze blog lijkt op sterven na dood, de blogger is er gelukkig beter aan toe. De start van alweer eens een nieuw schooljaar en twee zware trainingsweken lieten de kalender snel dichtslibben. Groot nieuws is er overigens ook niet. Voortaan heb ik wel een andere sponsor (lees: sponsor ik een andere multinational) voor mijn loopschoenen. Saucony OmniGrid voor de trainingen, en een modieuze loopschoen van het gelijknamige merk voor de wedstrijden. En dan beweert men dat er in iedere vrouw een Imelda Marcos verscholen zit.
Of verandering van schoen ook sneller doet lopen, moet nog blijken. In ieder geval vaart vooral de knie er wel bij, ik heb totaal geen last meer, ook al besef ik dat die pijn, gezien de slijtage, vroeg of laat weer opduikt.
Het komende weekend staat bol van de (bloggers)loopactiviteiten, ik zal helaas zowel voor zaterdag (Oostende) als zondag (Mol) moeten passen. Ik ben namelijk morgen na de ochtendlessen 'van wacht'. In volle  inschrijfperiode betekent dit dat ik nooit tijdig in Oostende kan geraken. Om mezelf te troosten, of eerder te testen, ben ik van plan om in Deinze (12 km.) te lopen, een uurtje later dan aan de kust en heel wat dichter bij huis.
Ik wens alle bloggers veel sportief en extra-sportief plezier en uiteraard voor iedereen een heerlijk weekend! De zon is nu al van de partij. Onnodig te vermelden dat ik me voorgenomen heb vaker te bloggen...

14:13 Gepost door Sven in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Zeker alweer een tijdje geleden een berichtje en je loopt op de zelfde schoenen zoals ik draag, perfecte schoentjes.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 22-09-07

jammer jammer dat je er niet bij bent in Oostende, ik had mij graag eens met jou "getest", Succes in Deinze en ja : t' zal tot in Eindhoven zijn hé

Gepost door: vince | 22-09-07

Bravo Dacht al dat ik jou gezien had in Deinze... Knappe tijd trouwens en doe zo verder!!

Gepost door: Guust | 24-09-07

De commentaren zijn gesloten.