30-03-07

Investeren in de toekomst

Hoewel ik vrees dat het beste niet meer moet komen, zette ik van de week toch deze gedachte van me af en investeerde in mijn 'looptoekomst'. Naast de  inschrijving en het obligate T-shirt voor de marathon van Eindhoven kocht ik er meteen ook een Championchip bij (voor de leken : een prul dat je aan je veters bevestigt bij een wedstrijd en dat voor een correcte tijdsregistratie zorgt, met een uniek nummer). Huurprijs voor een wedstrijd schommelt rond de 2 euro, aankoopprijs: 28 euro. Ik heb maw. nog een serieus pak wedstrijden te lopen, en dan mag je het kleinood nog niet verliezen.

Maar goed, het getuigt alvast van voldoende 'goesting' om te lopen. Die goesting bestond deze week uit voornamelijk rustige trainingen, de tijd glijdt nu razendsnel richting Antwerpen, volgende week volgt een laatste 5 km.-test onder de deskundige begeleiding van trainer Gino, de rest van de week wordt eerder rustig. Prettig (loop)weekend en sportieve groeten.

14:39 Gepost door Sven in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

chip Sven, ik heb me ook zo'n chip aangeschaft (september 2004). Ik haal die zelfs niet meer uit mijn loopschoen!

Gepost door: Koen | 30-03-07

goeie investering Goeie investering Sven, met de abominabel lage rentevoeten die je krijgt weegt de vreugde van de chip zeker op tegen het verlies aan interesten op het geld dat je aan de chip hebt besteed :-)

Gepost door: Julie | 30-03-07

chip een investering waar je ongetwijfeld enorm veel plezier aan gaat beleven!!

Gepost door: Ruthje | 30-03-07

chip Hey Sven, ik kocht mijn chip op mijn allereerste marathon in "the twin cities", leuke herinnering, mooie chip trouwens met logo en foto van de 25ste anniversary. Ik draag hem binnen een goeie twee weken in Boston, 16 april. Wow, wat dicht, 'k word al zenuwachtig als ik er aan denk. Veel succes voor jou in Antwerpen, ik hou het in de gaten. Bben dan net terug.

Gepost door: Lut | 30-03-07

De commentaren zijn gesloten.