04-03-07

Frisse wind, frisse bloggers

Omdat Debby en Nancy niet echt aan mij besteed zijn en ik me voorgenomen heb wat vaker te bloggen, een voor mijn doen wel heel snel verslagje van de 'Ten miles Oostende-Brugge'. Het bloggen bevordert duidelijk de contacten tussen de lopers, ik heb een pak bloggers ontmoet en zoals steeds ging het er heel gezellig aan toe, zowel vóór, tijdens als na de wedstrijd. Jammer dat ik er zo snel vandoor moest, Kaat en jongste dochter Rebeca rekenden op me voor een namiddagje Papachico, ten voordele van Rebeca's turnclub.

De wedstrijd zelf was hard, de wind blies grotendeels in het nadeel, en er werden nooit echt handige waaiers gevormd. Net als in Ploegsteert liep ik vrij lang in de buurt van Vincent en Francis, het tempo lag constant net iets boven de 15km./uur. Na 11 km. - Vincent liep toen al een eind voor me - kwam ik door in 43'42", een eindtijd onder de beoogde 1u05' werd nu toch wel haalbaar. Drie kilometer voor het einde vielen alle minigroepjes compleet uiteen, het werd afzien, stappen tellen om die eindeloze rechte lijn psychisch  te slechten. Na vijftien kilometer liep ik voor het eerst trager dan 15km./uur, zij het slechts 5 luttele seconden. Dankzij een langgerekte 'spurt' finishte ik uiteindelijk in 1u04'12", het gemiddelde van 15 km/uur werd gehaald. Dankzij Vincents (1u03'33", puike tijd) terreinkennis kon ik onmiddellijk douchen, zodat ik fris en monter Papachico's optreden kon bijwonen (zware leugen, ik zat er compleet door, maar wás er toch).  En nu ga ik nagenieten met wat ijs voor de lies, preventief ditmaal, en wat antioxidanten (Antaño, Rioja-wijn, Crianza 2003) voor de innerlijke mens.

Aan alle collega-bloggers in Brugge : dank voor de prima sfeer, we waren weer geweldig!

21:36 Gepost door Sven in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Meer dan verdiend Die antioxidanten heb je meer dan verdiend met je knappe prestatie. Geniet ervan en tot in Sluis !

Gepost door: philippe | 05-03-07

een tijd om van te snoepen! Wablief??? knap gelopen!! Beloog me dat je in Sluis een shirt zal dragen met iets groots en fluo op de rug; dan kan ik je tenminste gedurende de eerste 500m nog zien ;-)

Gepost door: geert | 05-03-07

MOOI MAN heel sterk gelopen Sven.. tot in Sluis, waar ik terug je gids wil spelen..:-)..

Gepost door: Vince | 05-03-07

Proficiat ! Knap gelopen tussen Oostende en Brugge, Sven !
Wellicht heb je ook nog genoten van Papa Chico : mijn kinderen zijn er totaal wild van : sommige trucs zijn echt heel knap.
Eveneens tot in Sluis

Gepost door: frank spencer | 05-03-07

oostende-brugge heel mooie prestatie Sven ! De volgende keer zet ik een trappist voor je aan de kant, ok ?

Gepost door: kj | 05-03-07

Petje af Voor zo'n prestatie buig ik nederig het hoofd! Knap gelopen! Hopelijk tot in Sluis!

Gepost door: Julie | 05-03-07

knap!! een zeer sterke prestatie Sven! Geniet nog lekker na en tot in Sluis!

Gepost door: Ruthje | 05-03-07

Knap wat een tijd zeg!!! Jij was zeker al weg toen ik arriveerde. 1u34'11" is dan ook geen wereldtijd hé, Andere bloggers ken ik nog niet , jij was de eerste die ik ooit tegenkwam gisteren net voor de start. je vindt me in de uitslag op plaatst 1045.

Gepost door: Geert | 05-03-07

"frisse" prestatie Heel knappe tijd en dat onder moeilijke omstandigheden. De realisatie van je droom om de 42,195 nog eens onder de 3u te lopen, is weer een stap korterbij.

Gepost door: patrick | 06-03-07

De commentaren zijn gesloten.