15-01-07

 Warme weer, warme wijn.

Terwijl het rode leger Mol en zijn Suske en Wiske-achtige restaurant onveilig maakte, genoot ik (maar half) van een paar glaasjes Glühwein tijdens onze straatreceptie. Ik hield het in ieder geval relatief sober, zodat ik aan de vooravond van een zonnige dag nog een halfuurtje in een rechte lijn langs de Schelde kon "loslopen". De extra-lange duurloop van vrijdag (2u20') zat immers nog wat in de benen.

's Avonds bekeek ik mijn loopschema voor de volgende zes weken. Mijn ergste vrees werd bewaarheid: aan het einde staat alweer een 10 km.-test op het programma, aan een nog te bepalen hartslag. Ik weet inmiddels al dat het hier gewoon om een eufemisme gaat van trainer Gino voor 'zo hard als ik kan'.

Vandaag stonden er 6 versnellingen van vier (HR145-155) en zes van twee minuten (HR150-160) gepland. Alles is goed verlopen, kon ook moeilijk anders in zo'n stralend weer!

Mijn kalender begint stilaan vorm te krijgen : Op 18 maart loop ik de halve marathon tijdens de Zwinstedenloop, op 22 april de nieuwe marathon van Antwerpen, op 8 juli vermoedelijk de Guldensporenmarathon, mits de weersomstandigheden frisser zijn dan in 2006. In oktober volgt een derde marathon, maar hier twijfel ik nog welke het precies wordt. Eerst maar de eerste twee goed doorkomen.  

 

15:49 Gepost door Sven in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Web-log-loop Het rode leger heeft je gemist in Mol, maar in de Zwinstedentocht is toch een regiment van dat Rode Legioen present.
See you there !
ps : Knappe duurloop op vrijdag !

Gepost door: frank spencer | 15-01-07

Dwars door Izegem ter info Sven, op 1 sep "Dwars door Izegem" waar je verleden jaar zeer goed presteerde! 30km met het eerste gedeelte samen aan +/- 12 km/hr.

Gepost door: etienne | 15-01-07

Mooie vooruitzichten Dat zijn mooie vooruitzichten. BLij dat de zwinstedenloop je aanspreekt. Veel succes met de voorbereidingen op je marathons, als Parijs meevalt in april, ga ik voor Berlijn of Dublin in het najaar. Maar hopelijk dwarsbomen al die straatrecepties je plannen niet te veel he ;-) hihi

Gepost door: Julie | 15-01-07

knap goed zo'n lange duurloop zeg. Wat een agenda heb jij zeg, let toch maar op voor overbelasting.

Gepost door: Geert | 15-01-07

net gemist spijtig dat je in het dagelijkse leven geen 'net gemist'-knopje hebt zodat je toch nog de sfeer van Mol zou kunnen opsnuiven ... 't was de moeite. Voor je marathon in oktober: ik werp me op als ambassadeur voor Dublin: prachtige race, mooi parcours en ongelooflijk volk!

Gepost door: geert | 15-01-07

santé ! pfft... een paar glaasjes gluhwein en dan nog een lange duurloop... Ge moet het maar doen hoor !

Gepost door: kj | 16-01-07

Gevuld programma.. Drie marathons is ook iets waarvan ik droom.
Deze morgen nog met uw trainer Gino gepraat. Wij delen dezelfde "firma"...LOL
Gino won trouwens dit weekend de Dirk Martens corrida waar ik ook aan deelnam.
Vele sportieve groeten. Jan en Carine

Gepost door: Jan | 16-01-07

Succes dit jaar! Veel succes dit jaar met je drie marathons. Ik zal al blij zijn met Rotterdam. Misschien ook nog eentje in herfst.
Toffe blog.
Ik kom af en toe eens piepen.

Gepost door: Kristof | 17-01-07

De commentaren zijn gesloten.