09-01-07

Geraakt...

...door Geert, die het stokje vakkundig naar mijn blog slingerde. Gezien zijn verleden als bodybuilder durf ik niet anders dan snel te reageren, wat niet echt mijn sterkste punt is. Vijf dingen die bloglezers nog niet over mij weten, zijn niet zo moeilijk te vinden.Vijf dingen die ze nog niet weten én gerust mogen weten, dat is al knap lastiger. De moord op de goudvissen (toen ik nog héél klein was) zal ik dus niet vermelden. Wél opgenomen :

- toen ik zo'n negen jaar oud was, wou ik aan judo doen. Ik was veruit de jongste in de club en mijn judo-outfit was nauwelijks afbetaald toen ik hem al aan de wilgen hing. Sindsdien ben ik fervent tegen dwergslingeren. Onnodig te zeggen dat mijn hoogst behaalde graad (?) de witte gordel was. 

- Een andere sport waarin ik niet echt uitblonk, was het skiën. Toen ik eindelijk van mijn bijnaam 'Kami' verlost was, besloot ik een paar tweedehands ski's te kopen. Ik heb ze nog steeds, maar heb door allerlei omstandigheden sedertdien geen enkele keer meer geskied.

- Ik ben ooit eens - de feiten zijn gelukkig al heel lang verjaard - in een nogal bizar transportmiddel thuisgebracht, nl. een kruiwagen. LDVD én een behoorlijke dosis Schnaps speelden hierin een belangrijke rol.

- Als jonge knaap - vermoedelijk na het judo-avontuur - droomde ik van een carrière als profvoetballer. Ik bracht het nooit verder dan derde provinciale, maar hield wel een bijnaam over aan mijn favoriete sport van weleer, nl. "de keurslager". Tot op vandaag vraag ik me af waaraan ik die bijnaam verdiend heb.

- Een primeur : het einde van mijn competitieve 'loopcarrière'ligt al vast : na mijn twintigste marathon loop ik enkel nog puur voor de gezondheid. Ik heb inmiddels drie marathons gelopen, en loop er in principe twee per jaar, het afscheid is dus nog niet voor morgen...

 

Net als vele andere bloggers ben ik in de Kerstperiode niet flink geweest als blogger. Ik lanceer het stokje dan ook vermoedeklijk naarmensen die hetal lang gekregen hebben, mijn excuses op voorhand. Ik had graag meer vernomen over Ginette (loopt vermoedelijk nog rond in Zwijnaarde),  het koppel achter de "lof der zotheid" en Johan.

 

10:29 Gepost door Sven in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

thx! zo'n snelle reactie ... ik sta er versteld van :-)
Bedankt voor de reactie ... we weten weeral beter met wie we te doen hebben (typte hij, onderwijl een zacht gegrinnik onderdrukkend)

Gepost door: geert | 09-01-07

20 = 50 slechts 20 marathons ? Allez jong.... zo'n talent ! Dat verdiend minstens 50 marathons !

Gepost door: kj | 09-01-07

Hoi Sven, zonet je blog ontdekt. Op korte tijd heb jij wel een fantastische vooruitgang gemaakt. Keep up the good work! Ik loop regelmatig nog eens binnen.

Gepost door: Harmsie | 10-01-07

De commentaren zijn gesloten.