02-11-06

Alpe d'Huez der lage landen

Héél lang geleden was het al, maar vandaag mocht ik mijn favoriete beklimming maar liefst twaalfmaal uitvoeren, de hartslag telkens iets opdrijvend om uiteindelijk aan 164 te komen (HRmax. 177). De haat-liefdeverhouding tussen Zevergem-brug en mij zal niet snel bekoelen.

Gisteren de boekenbeurs van Antwerpen bezocht, mijn stoute schoenen aangetrokken en Dimitri Verhulst een welgemeende proficiat gewenst met 'Mevrouw Verona daalt de heuvel af' (zowel boek als 3 luister-CD's zijn subliem). Het scheen hem te verwonderen dat mensen effectief het boek beluisteren. Ik raad het alvast iedereen aan, je waant je zo weer in de sobere huiskamer ('living' bestond toen nog niet) van je grootvader, waar de prachtige radioluisterspelen enkel door het gezoem van de ronde TL-lamp werden onderbroken.

 Uiteraard kocht ik ook een boek daar in Antwerpen, namelijk "Perfecte marathontraining" van de mij nog onbekende Herbert Steffny en Ulrich Pramann. Eigenlijk was ik op zoek naar "De eenzaamheid van de langeafstandsloper", maar dat boek wordt vermoedelijk al héél lang niet meer herdrukt. Ook ronde TL-lampen zijn tegenwoordig moeilijk te vinden...

20:04 Gepost door Sven in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

boekenbeurs awel, ik ging eigenlijk niet gaan dit jaar, want' ik heb nog voor ettelijke maanden leesvoer in de boekenkast staan. Maar waarom begin ik te twijfelen tijdens het intypen van deze reactie??

Gepost door: geert | 03-11-06

De commentaren zijn gesloten.