23-10-06

Luiewijvenfriet op de snerttram?

Tot vrijdag was ik nog overtuigd om te komen supporteren in Lier. Het leek echter te ingewikkeld. Een onverwachts weekendje Rotterdam zorgde voor een boordevol programma. Wie nu denkt dat ik alvast probeer het parcours te verkennen voor de Fortis Marathon, kan ik gerust stellen. Volgend jaar geen Rotterdam marathon voor mij, paasvakantie staat immers steeds voor een romantisch weekje "España verde", ergens in de "Picos de Europa".

Uiteraard zag ik wel de fameuze Erasmus-brug. Ik kan me nu levendig voorstellen dat je daar liever niet loopt bij tegenwind.

Voor het eerst in zowat twee jaar at ik nog eens frieten en dan nog wel "luiewijvenfrieten", zo'n formaat waarbij je er uit iedere aardappel maximum drie haalt. De hete kom erwtensoep die je kan verwarmen op de bovengenoemde snerttram in Rotterdam liet ik echter aan mij voorbijgaan. Van het lopersfront weinig nieuws, de spulletjes bleven mooi in de koffer, maar vanaf morgen test ik mijn nieuwe loopschoenen, voor de derde maal op rij Nike Air Perseus, na de blauwe en de gele volgt nu de rode versie. Ideaal voor een volgende weblogloop, toch?

14:36 Gepost door Sven in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

weblogloop spijtig dat je er niet bij was, maar uiteraard krijg je nog kans genoeg om je keel open te trekken ;-)

Gepost door: geert | 23-10-06

De commentaren zijn gesloten.