17-10-06

Zondagse romantiek

Voor, tijdens (uiteraard!) en na Eindhoven was Kaats start-to-runprogramma op sterven na dood. Afgelopen zondag konden we probleemloos de draad weer oppakken. Heerlijk, en als dan ook het weer nog meezit, is het volop genieten. Voor het eerst liep Kaat vijf minuten aan één stuk,  schier moeiteloos.

's Avonds met veel belangstelling naar het Canvasprogramma 'Marathon' gekeken. Het viel me eerlijk gezegd wat tegen, ik vond de beelden ook nogal spottend, de zwaardere medemens werd vaak in zijn hemd gezet. Misschien is dat de 'legertechniek'? Eerst alles afbreken om uiteindelijk een perfect geöliede loopmachine te creëren? Benieuwd naar deel II.

Zelf voel ik me niet echt een perfecte loopmachine, maar toch gaat het goed, ik popel al om er weer eens echt in te vliegen, maar moet van trainer Gino deze week nog wat herstelloopjes doen, en wie ben ik om aan zijn raad te twijfelen? Tot zaterdag!

09:34 Gepost door Sven in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Santé Zolang ge van trainer Gino ook eens "een goeien" mag drinken, is er niets aan de hand, toch ?

Gepost door: kj | 18-10-06

Marathon tja, 't blijft tv hé ... uiteindelijk mogen we van geluk spreken dat VTM niet eerst op het idee kwam ... stel je voor ... Marathonlopers, wie zijn ze, waarom doen ze het ... wij volgen vandaag Sven, op zijn laatste dramatische training voor de wedstrijd waarvoor hij reeds 2 jaar traint (overdrijving helpt altijd) ...

Gepost door: geert | 18-10-06

De commentaren zijn gesloten.