28-09-06

Mr. Postman

Een telefoontje van trainer Gino maandagavond zette de ganse weekplanning op losse groeven. De autist in mij heeft daar normaliter grote problemen mee, maar voor Gino maakt mijn hersenstelsel graag een uitzondering. Op dinsdagmorgen volgde dan ook de laatste lange duurloop, zo'n twee uur aan een gemiddelde HR van 120, goed voor een afstand van iets meer dan een halve marathon.

Gisterennamiddag volgde een laatste test met trainer : 5 km. aan een stevig tempo, zonder aan een maximale inspanning te komen. De hartslag werd tot 164 opgevoerd, tijd 20'15", alles OK dus. Geen euforie, maar toch wel opluchting, op amper 10 dagen van Eindhoven.

Vandaag was een dag van relatieve rust, enkel verstoord door een glijpartij van de ladder. Misschien was het niet het ideale moment om de haagbeuk te snoeien?

Inmiddels kijk ik reikhalzend uit naar rugnummer en championchip voor Eindhoven. Zouden eerstdaags via de postbode moeten toekomen. Zenuwachtig? Hoe kom je erbij...

15:43 Gepost door Sven in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Borstnummer Eindhoven Ik kreeg net een mailtje van de organisatie van Eindhoven (nadat ik vroeg waar dat borstnr bleef) en ze deelden mee dat buitenlanders enkel de wedstrijdinfo in de bus zouden vinden maar op 7 of 8 oktober de chip + borstnummer zouden moeten ophalen ter plaatse. Don't shoot the messenger. En blijf van de ladder!

Gepost door: Julie | 28-09-06

glijpartij ok, let's analyse ... hoe hoog was je hartslag bovenop de ladder? En beneden? Hoe is 't met de haag? Wat was het gemiddelde tempo? Denk je een ladder mee te nemen naar Eindhoven?
Nadat je me de antwoorden hebt gegeven zal ik je schema nog eens komen overhoop gooien :-)

Gepost door: geert | 29-09-06

RUGNUMMER Ik haal - net als vorig jaar - mijn rugnummer op in het sportpark, en dit op zaterdag. Op Zaterdag is het daar rustig, ik geloof wel dat het er op zondag heel hectisch kan zijn...Ik loop met een eigen chip, dus daarover hoef ik mij niet druk te maken.. Ook kun je in dat sportpark, je eigen drank afgeven, die ze dan heel professioneel op de door u gewenste plaatsen zullen zetten.....

Gepost door: vince | 29-09-06

voorzichtig hé man, man, m'n hart stond zonet even stil!
Je bent niet gebeurlijk voor verantwoordelijke ongevallen zeker?!
Veel succes en een zorgeloze, ongevalsvrije laatste week(je) hé.

Gepost door: bewa | 02-10-06

Eindhoven een PR wenkt, me dunkt...

Gepost door: kj | 02-10-06

Succes! Heel veel succes aanstaande zondag in Eindhoven! Misschien zie ik je nog wel

Gepost door: M@urice | 03-10-06

De commentaren zijn gesloten.