25-09-06

Ludo Coeck-effect

Donderdag, brugtraining. Ludo Coeck zaliger (ex-Berchem, Anderlecht, Inter Milaan en Rode Duivels) trainde vroeger met zwaardere ballen om nog harder te kunnen uithalen met een officiële wedstrijdbal. Een zelfde effect beogen de brugtrainingen. Door hard te lopen bergop, zou het tempo op een vlak parcours makkelijker vol te houden zijn. Ik ben in ieder geval voorstander van die trainingen, al hoop ik steeds dat niemand me observeert tijdens die oefeningen. Het moet toch heel belachelijk overkomen, steeds weer de brug op en af...

De kortere duurloop (1u14'53") van vrijdag verliep prima, gemiddelde HR 120, 13,54 km. afgelegd. Ook gisteren liep alles gesmeerd, de Start-to-run van Kaat loopt als een trein. 

Deze week - de voorlaatste voor Eindhoven - belooft rustig én leuk te worden : morgen staat een test over 5 kilometer gepland (geen maximale inspanning) en woensdag volgt een laatste lange duurloop van twee uur. Vrijdag en zondag hou ik het bij wat loslopen, over de laatste week volgt nog uitvoerig verslag. Voor alle marathonlopers (en anderen) : veel nachtrust en minder zenuwen toegewenst.

10:34 Gepost door Sven in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

zenuwen? maar Sven toch, moest ik nu over uw conditie kunnen beschikken, pas dàn zou ik me niet zenuwachtig maken.

Gepost door: geert | 25-09-06

Eindhoven! Ahaaaa, jij gaat ook naar Eindhoven! Wat een gezellige boel gaat dat worden. Succes met je laatste trainingen. Lekker slapen en die zenuwen..laat die maar ergens in België hangen, die heb je niet nodig in Eindhoven!

Gepost door: Petra | 27-09-06

3u de marathon uitlopen onder 3 uur... Moet kunnen Sven !

Gepost door: kj | 28-09-06

De commentaren zijn gesloten.