18-09-06

Vol machteloosheid

Goed en slecht nieuws. Het goede : voor al wie de marathon loopt in Eindhoven én verplicht is zijn/haar stem uit te brengen op 8 oktober : je vraagt bij de organisatie een attest aan (zie www.marathoneindhoven.nl ). Bij de gemeente vraag je twee formulieren : volmachtformulier en "attest verblijf in het buitenland om privé-redenen". Beide documenten dienen dan door de 'volmachtdrager' voorgelegd in het stemlokaal.

Deze procedure verliep zo goed als vlekkeloos bij mij, ondanks mijn aangeboren gebrek aan assertiviteit in dergelijke situaties. Veel verder dan hulpeloos gestotter kom ik meestal niet, behalve als het echt héél belangrijk is.

Het slechte nieuws : ik loop op flanellen benen, voel me helemaal niet lekker. Ik zou het graag aan de stress toeschrijven, maar vrees dat mijn allergieën weer eens opspelen. Waaraan ik dan wel allergisch ben, blijft jammer genoeg een goed bewaard geheim. Veel valt er ook niet aan te doen, ik zal moeten terugvallen op onze bijna historische voetbalwijsheid (kantineklap) : "Niet op lopen en veel fruit eten". Groetjes van een bang sporter.

11:31 Gepost door Sven in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

8/10 blij dat je eronderuit geraakt ben Sven, met de verkiezingen. Ik probeer nu ook een beroep te doen op de goodwill van de voorzitter, heb echter geen attest van de organisatie gezien ik nog niet betaald had hé. Ik hoop dat de autoreply-mail als antwoord op mijn aanvankelijke inschrijving (waarin ze vragen om te betalen en zo) ook al voldoende is, nog effe afwachten dus. Hopelijk gaat dat flanellenbenen-gevoel weer snel over!

Gepost door: Ruthje | 18-09-06

Niet panikeren ... en eventjes wat gas terugnemen. Paar rustdagen inlassen, helemaal bekomen, niets forceren en er dan weer tegenaan ('is nog 20 dagen!). Met jouw voorbereiding lukt het in Eindhoven wel hoor, een extra rustdag kan zeker geen kwaad. Nu doorlopen zou misschien meer kwaad dan goed doen. Je eens goed laten verwennen en vertroetelen thuis (én een stukje chocolade) helpt ook. Hou je goed.

Gepost door: Julie | 18-09-06

allergie als ik je tijden van de laatste maanden nog eens overloop denk ik dat je vooral een allergie voor slechte prestaties hebt. Maak je niet te veel zorgen .. muizenissen in het hoofd helpen je benen ook niet verder!

Gepost door: geert | 18-09-06

De commentaren zijn gesloten.