08-09-06

Positief staal?

Woensdag het tweede luik afgewerkt van Kaats "start to run". Het beviel me zo goed, dat ik overweeg om over vele jaren 'trainer' te worden. In het voetbal wou ik daar nooit aan beginnen, maar lopen is wat dat betreft een mooiere en eerlijker sport. Dus, wie weet, na mijn actieve 'carrière'. In het kader daarvan zocht ik van de week in Fnac naar "De eenzaamheid van de langeafstandsloper". Het boek bleek niet meer leverbaar in de Nederlandse vertaling, waarvan de laatste versie al teruggaat tot 1964, zelfs ik was toen nog niet geboren. Naar verluidt bezit de bibliotheek wél nog een exemplaar.

Zélf trainde ik woensdag ook, bij prima weersomstandigheden. Als je langs de Schelde loopt in dergelijke temperaturen, wordt alles automatisch 'vaartspel'. Bij een laatste spurtje kwam ik onverwachts midden een groepje fietsers (bescheidenheid dwingt me te zeggen dat het er van de "derde leeftijd" waren) terecht. Mijn hartslag steeg warempel spontaan tot 168!

Ook deze morgen opnieuw schitterend weer. De lange duurloop kon ik vrolijk afwerken. Ik wou dat Eindhoven morgen al op het programma stond, heb de indruk dat ik nu in topvorm ben. Om alvast een zicht te krijgen op mijn hematocrietwaarden liet ik vanmorgen nog eens bloed prikken. Hopelijk zijn zowel A- als B-staal negatief en haal ik vlot de 40 (50 is voor EPO-slikkers).

Groetjes en een fijn weekend toegewenst.

 

13:57 Gepost door Sven in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Topconditie Blijkbaar ben jij in topconditie. Succes in Eindhoven. Volgend jaar hoop ik ook en marathon te lopen.

Gepost door: Geert Van Moer | 10-09-06

Epo... Die steroïden doen blijkbaar hun werk ?!? hahaha ;-)

Gepost door: kj | 11-09-06

EINDHOVEN Ik vrees dat ik niet zal moeten wachten op u in de marathon van Eindhoven.. gezien uw hematocrietwaarde vrees ik dat jij zal moeten wachten op mij....

Gepost door: vince | 11-09-06

De commentaren zijn gesloten.