03-09-06

Een nieuwe start (to run)

Dwars door Izegem sprak me op voorhand enorm aan omwille van de originele formule : 22 km. in groep aan 12km./uur (bleken er uiteindelijk 23,5, afgelegd in 1u53'10") en dan nog 8 kilometer individueel. Die 8 legde ik af in 33'55". Ik blik dan ook héél tevreden terug op zaterdag. Vorig jaar kon ik in de Kustmarathon het tempo van 5 min./km. niet volhouden, nu lukte het probleemloos en zat er nog een stevige versnelling in. De organisatie verliep vlekkeloos, er was een goed werkende pendeldienst naar de douches na de wedstrijd en we kregen zelfs nog een pak poetsproducten mee. 

Het mooiste loopmoment van het weekend vond echter vanmorgen plaats, in hartje Zwijnaarde. Onder het motto "Liefde is samen lopen" hielp ik Kaat in de eerste stap van het Start to run-programma. Ik had het op voorhand nooit geloofd, maar het beviel me enorm. Dit vraagt om meer. 

15:04 Gepost door Sven in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Izegem Een aantal jaren geleden liep ik ook mee in de dertig van Izegem : toen gingen de eerste 22 km wel iets langzamer, maar voor mij was dit wel een zegen, zodat ik de groep kon volgen.
't is inderdaad een prima training voor Eindhoven en als ik zie dat jij die laatste 8 km in 33'55" afgelegd hebt, dan wordt dit "een eitje" voor jou.
Veel sukses aan Kaat met haar "start to run". Bij de Spencers is liefde ook samen lopen ...

Gepost door: frank spencer | 03-09-06

De commentaren zijn gesloten.