27-08-06

Bright eyes

Trouwe lezers hebben vast al van Fluffie gehoord. Helaas, Flufke is bezweken aan een heel erg agressieve ziekte, coccidiose. Het voordeel van konijntjes is echter dat ze vervangbaar zijn, en dat dit zelfs zowat het enige is wat dochtertje Rebeca kon troosten. Dus, gisteren naar Zuienkerke, jawel, ditmaal moest het een raskonijntje zijn, moeder en dochter waren het roerend eens, en dan moet een mens zich al eens willen verplaatsen. Ik zag zelfs enkele Cercle-supporters op de Brugse ring. Enfin, Snuffie (heel veel variatie zit er niet in de namen) maakt inmiddels al deel uit van het gezin, hopelijk blijft ze het goed doen.

Gisteren werkte ik ook een deugddoende duurloop af : 1u40', 17.94 km., gemiddeld 5:34" per km, gemiddelde hartslag 117.

De I-pod, vooraf ingesteld op shuffle, verwende me : ik kreeg het perfecte overzicht van Arno tot Zappa, doorspekt met heel wat Spaanse muziek (Joaquín Sabina, Ojos de brujo, Luz Casal). Zalig. Die langzame duurlopen zijn echt mijn lievelingstrainingen, zonder ook maar iets te forceren ben je gewoon wég.

 

18:35 Gepost door Sven in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Konijntjes... Voor sommigen is het misschien "maar" een konijn, maar als fiere eigenaars van Floppie, Fuzzie en Flexie weten we dat zo'n schattig knaagdier wel heel erg je hart kan veroveren. Ontzettend jammer van Fluffie! Hopelijk kan Snuffie 't verdriet een beetje verzachten!

Gepost door: Julie | 27-08-06

jammer jammer voor Fluffie, goed voor Snuffie die een liefdevol nest heeft gevonden. Ook jammer dat u met een konijn niet kunt deelnemen aan een Canicross. Misschien komt er later wel een hondje in huis.

Gepost door: etienne | 27-08-06

hemel Spijtig om het droeve nieuws van Fluffie te moeten vernemen, maar vergeet niet dat ze in de knaagdierenhemel graantjes met gouden lepels serveren.

Gepost door: geert | 28-08-06

De commentaren zijn gesloten.