06-08-06

Fluffie met Leffe?

Heerlijk weertje gisteren, onverwacht veel zon en ook veel rood aan de start. Sommige bloggers herken je onmiddellijk, al was het maar door hun Garmin, bij anderen tracht je te verbergen dat je hun blog eigenlijk nog niet ontdekt had. In ieder geval is de tijd vóór het startschot nooit zo snel gepasseerd als bij de Natuurloop. Ik hoopte om rond de 4'10" te lopen per kilometer, maar moest na een zestal kilometer gas terugnemen, enerzijds door het veeleisende parcours, anderzijds door de drie weken vakantie waarbij het lopen (eindelijk) eens niet centraal stond. De conditie was iets minder, het was afzien en doorbijten, maar ik haalde uiteindelijk relatief vlot de meet, voor het eerst met vrouw Kaat als supporter, in 1u09'40", met een gemiddelde hartslag van 170 (96%). Uiteraard liep dat gemiddelde nog op toen ik erin slaagde compleet verloren te rijden op weg naar de barbecue, maar het prima gezelschap en de bruine Leffe compenseerden dat ruimschoots. Zo'n blogloop loont de moeite! 

Vanmorgen dan naar de dierenmarkt geweest. "Kijk eens, zo'n mooi konijntje. Hoe schattig." Waren het de Leffes van gisteren na de weblogloop, de smachtende blik van Kaat, geen idee, maar ik kon natuurlijk alweer niet weerstaan. We hebben er met andere woorden een huisdiertje bij. Dochter Rebeca doopte het al snel Fluffie. Fluffies eerste ontsnappingspoging bezorgde mij alvast wéér en heel hoge hartslag. Als dat maar goed komt.

 

 

19:52 Gepost door Sven in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat Proficiat met je prestatie op deze loop. Ik vond het leuk om verschillende bloggers in levende lijve te zien en er ook nieuwe te ontmoeten!
Groetjes Carmen

Gepost door: Carmen | 06-08-06

Gierle Hey Sven, 't was keitof je eens in levende lijve te ontmoeten! En nog eens proficiat met je knalprestatie (zowel tijdens als na de wedstrijd! ;-))

Gepost door: Ruthje | 06-08-06

raar hé ... ... om te zien dat al die bloggers ook écht bestaan!? Ik denk dat ze in Gierle een vermoeden hebben dat de plaatselijke socialistische partij wel érg sportief moet zijn. Enfin, succes met Fluffie en je daarbijhorende trainingen op de korte sprint. Tot de volgende!

Gepost door: geert | 07-08-06

Hmm... Je hoge hartslag heeft je, denk ik, de eerste plaats bezorgd onder de webloggers. Dit geheel terzijde natuurlijk. En wat Fluffie betreft : als het je teveel wordt ken ik enkele zéér lekkere gerechtjes met als hoofdingrediënt uw nieuw troeteldier. Bon apétit !

Gepost door: kj | 07-08-06

ach zo ach zo, meneer heeft een nieuw konijntje. tiens tiens, waarom verbaast mij toch wel een beetje?

Gepost door: griet | 07-08-06

Gierle Sven, proficiat met je knalprestatie.
Jij was de primus van de bloggers.
Inderdaad, de donkere Leffe smaakte heerlijk ... :-)
Voor herhaling vatbaar !

Gepost door: frank spencer | 07-08-06

fluffie?? Dat is ideaal om op snelheid te trainen. Wij hebben ook onlangs een dwergkonijn(tje) - die tje mag je al laten vallen, krijgt te veel eten- gekocht. 'k heb er al 1 keer kunnen achterlopen en er zijn al een aantal ontsnappingspogingen geweest... Maar de dochter vindt dat plezant. Ik vond Gierle plezanter. Tof je eens te hebben ontmoet. Tot de volgende.

Gepost door: johan | 07-08-06

Leuk om die Spanjeliefhebber eens in levende lijve te ontmoeten. En wat een knalprestatie op die 10 mijl ... en dat voor iemand die nog maar een goei jaar loopt ... dat belooft voor de toekomst !

Gepost door: bob | 07-08-06

Fluffie! Heej Sven, ik ben onder de indruk van je 'nieuwe leven' verhaal. Ontzettend goed om 20 kilo te verliezen en zo supersnel te lopen. Dat verdient een groots compliment. Je gaat aan kop bij de webloggersuitslagenlijst! (wat een woord...is het wel een woord?)
Zorg goed voor Fluffie en laat 'm af en toe maar los, zodat je een sprintje kunt trekken....
Groetjes uit Driebergen!

Gepost door: Petra | 08-08-06

Proficiat Proficiat Sven, je was de snelste ! Jouw tempo zat aanvankelijk goed voor mij, maar de weinige kilometers in de voorbije maanden lieten me al vlug weten dat ik veel te hard van stapel liep. Wat volgde was 14 km afzien...
Loop ze,
Bart

Gepost door: Bart | 09-08-06

1ste keer hoi sven, mijn eerste bezoek alhier, maa rheb je wel gezien op de blogparty.Supertijd hoor! Proficiat

Gepost door: martine | 09-08-06

De commentaren zijn gesloten.