03-08-06

Gierlese voorbereidingen

Terwijl zowat gans Europa gebukt ging onder een hittegolf, overschreed de temperatuur in Galicië vorige week nooit de 25°. Het was dan ook echt genieten en voluit proeven van de heerlijke vis en de zeevruchten (de "pulpo a la plancha", inktvis op hete plaat gebakken, is een echte aanrader).

Gisteravond probeerde ik de stramheid van een lange autoreis uit de benen te krijgen, met een rustige herstelloop, vandaag was een complete rustdag, en na een halfuurtje "joggen" morgen zou ik fris en monter moeten zijn voor de weblogloop in Gierle. Net als de meeste anderen kijk ik er al naar uit om eindelijk eens een gezicht te kunnen kleven op de mensen wiens loop- en andere avonturen  ik vaak met bewondering, verwondering en steeds met een glimlachje om de mondhoeken volg. Tot zaterdag!

PS : Voor wie zich zorgen maakt om zijn conditie : ik las in Spanje dat de kern van Real Madrid aan een looptest werd onderworpen. Er moest 3 kilometer worden afgelegd in 12 minuten. Snel, maar als je weet dat het om twintigers of prille dertigers gaat die aan topsport doen, niet onhaalbaar. Slechts drie spelers slaagden in de opdracht, Cassano was de traagste (Ronaldo was nog met vakantie).

PS : Voor wie zich oud voelt : Gisteren kocht ik in een bui van nostalgie de hedendaagse versie van Subbuteo, een soort tafelvoetbalspel. Ik voelde me op slag een stuk jonger! 

19:58 Gepost door Sven in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

:-) welkom terug in ons natte Belgenlandje! Hopelijk is het toch iets droger zaterdag, maar de temperaturen zijn al ideaal om een wedstrijdje te lopen! Tot zaterdag!

Gepost door: Ruthje | 03-08-06

wanneer? hé, welkom back ! wanneer mogen we eens komen spelen?

Gepost door: griet & johan | 03-08-06

Ronaldo ... was niet op verlof. Het is alleen dat wanneer hij 3km moet lopen het lijkt alsof hij met verlof is (beide evenementen duren ongeveer 3 weken)

Gepost door: geert | 04-08-06

Subbuteo Subbuteo is inderdaad fantastisch...

Gepost door: Vincent | 01-11-06

lopen en subbuteo lopen en subbuteo ... ook mijn combinatie
alhoewel het lopen bij mij op een lager niveau: 10 mijl oostende-brugge, 20 van brussel e 10 van oostende .... subbuteo trachten wij te promoten in heel vlaanderen .... nu enkel club in Bonheiden maar ook spelers in Oost- en West-Vlaanderen .... ook een forum: www.subbuteo.forumup.be

Gepost door: Filip | 20-05-07

De commentaren zijn gesloten.