07-07-06

Magische 40-grens

Een weekendje Friesland, vermoeidheid, lage hematocrietwaarden, etentjes met cursisten, ondraaglijke hitte, WK voetbal, Tour de France, Wimbledon, er was altijd wel iets wat een nieuwe blogbijdrage in de weg stond. Maar nu ben ik er terug, zij het vermoedelijk maar voor heel eventjes. Dinsdag vertrek ik naar - uiteraard - Spanje en of er van daaruit kan worden geblogd, valt nog te bezien. In afwachting loop ik vanavond een bijna-thuiswedstrijd in Zevergem, een 10 kilometer met een col van derde categorie (sorry, al iets te veel Tour gezien) die tweemaal dient opgelopen. Onderde veertig minuten blijven zou héél mooi zijn, maaris niet echt een must. Ik ben vooral benieuwd naar mijn hematocrietwaarde. Deze morgen liet ik bloed prikken en maandag ken ik de resultaten. Drie weken Neogenyl zouden de eerder lage 39 toch boven de 40 moeten brengen. Het blijft een van mijn zwakke punten. Twee remedies zijn uitgesloten : enerzijds een bezoekje aan dokter Fuentes omdat het sop de kool niet waard is (mocht dat wel zo zijn, kom je voor een veel ingewikkelder dilemma te staan,) en anderzijds hoogtestages in Kenia, wegens geldgebrek. Voorlopig houden we het dan maar op het onschuldige en vrij in de handel verkrijgbare Neogenyl. Maandag meer daarover.

13:51 Gepost door Sven in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hematocriet Fuentes lijkt me geen goeie optie, hoewel je straks wel de juiste richting uitgaat.
Probeer het eens bij veearts Landuyt of "soigneur Verseele" : de juiste hoeveelheid gesneden brood, wespen en kevers kunnen wonderen doen.
Veel sukses in Zevergem en prettige vakantie in Spanje !

Gepost door: frank spencer | 07-07-06

Zevergem Ik zal er ook zijn niet om te kijken deze keer maar wel om telopen. Ik doe wel maar de 5 km.Volgende de week Oostende en dan 10 km.Tot vanavond en al vast een prettige vakantie.

Gepost door: ginette | 07-07-06

succes! doe da goe ginder en geniet van je vakantie in Spanje!!

Gepost door: Ruthje | 07-07-06

De commentaren zijn gesloten.