29-05-06

Koerse door Waregem

Lag het aan de bochtige omloop, een fout aangeduide laatste kilometer, een verschroeiende start (3:30 na 1 km.), een minder goede dag, de eerste zon of een combinatie van voornoemde factoren? Ook vandaag nog ben ik licht ontgoocheld na de 10 km. van Waregem, deelnemersveld zowat 1% van Brussel. De ganse wedstrijd lag ik onder het vooropgestelde schema van 15km/uur om uiteindelijk, luid vloekend (sorry Waregem, ik liet me eventjes gaan) de aankomst te halen in 40:01! Geef toe, 39:59 klinkt en oogt heel wat fraaier. Misschien haal ik die tijd dan wel in Gent, hoewel ik "links en rechts" al hoorde dat er heel wat kasseien zijn en de omloop er niet van de poes is.

09:33 Gepost door Sven | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

2 sec leg aan een niet-sporter maar eens het belang van 2 luttele seconden uit hé. Ik weet perfect hoe je je voelt! Maar 't kan niet altijd van een leien dakje lopen hé. Ik reken in Gent voor mezelf niet op een nieuw PR. In 2003 liep ik hem ook eens mee en het parcours was toen best wel heavy met momenten. Maar naar 't schijnt zou het parcours dit jaar wat gewijzigd zijn? Ik hoop dat ze de helling aan de Vooruit er dan toch gaan uitlaten, want dat was toen wel een stevige kuitenbijter.

Gepost door: Ruthje | 29-05-06

Gent idd ... nieuw parcours ... maar aangezien het door het oude centrum gaat vrees ik dat je niet aan de kasseien zal kunnen ontsnappen. Maar het feit dat je gevloekt hebt op diene tijd is in mijn ogen de beste garantie dat die 39:59 er volgende keer wél gaat uitkomen ... een ontgoocheling is de beste zalf voor getergde benen: go get them tiger!

Gepost door: geert | 29-05-06

hallo? amai sven, dat belooft voor maandag: je zal gebeten zijn om dat record te halen en je zal dus al gedoucht en al zijn om mij binnen te schreeuwen? voor diegenen het willen weten: het parcours is hetzelfde als vorig jaar (het was vorig jaar flink aangepast itt. vorige jaren) en ja, de vooruit-helling is uiteraard een klassieker die niet mag ontbreken. Nieuw parcours toch iets minder kasseien naar mijn gevoel !

Gepost door: griet | 29-05-06

I know the feeling en ik weet ... net als bij mij .. het lukt je wel een volgende keer!

Gepost door: Koen | 29-05-06

Gent Daar zaten inderdaad heel wat kasseistroken in vorig jaar, dat bleef maar komen, maar het was wel een mooi parcours. Als Griet denkt dat jij al gedoucht heb voor zij aankomt heeft ze het waarscijnlijk mis, want vorig jaar waren daar geen douchen. Dus nu maar afwachten of de organisatie dat heeft kunnen regelen.

Gepost door: Marc | 29-05-06

aan marc loopt net zoals elk jaar kan er gedoucht worden in het atheneum (ongeveer 3 douches voor een paar duizend man !!) dus ja, sven kan wachten, douchen en mij dan theatraal over de meet schreeuwen.

Gepost door: griet | 29-05-06

Aan Griet Hoi Griet,
Al waren er duizend douches voor drie man : ik schrééuw je eerst over de meet! Groetjes.

Gepost door: Sven | 30-05-06

2 seconden Die doen er eigenlijk niet toe, het is een prachtprestatie sowiezo. De tijd net binnen de 40 min.komt er zeker in de toekomst aan. Ik ben ook ingeschreven voor Gent. Inderdaad veel kasseien, dus niet onmiddellijk een geschikt parcours om een PR te lopen.

Gepost door: Dirk | 31-05-06

Gent Tot maandag in Gent... CU

Gepost door: Jan | 01-06-06

Dwars door Waregem Beste,

Bedankt voor je deelname aan onze eerste editie van Dwars door Waregem! Hopelijk mogen we volgend jaar terug aan de start verwachten. Indien je suggesties en/of opmerkingen hebt qua organisatie laat niet na deze kenbaar te maken !
Prachtprestatie van jou want vergeet niet: relatief veel korte bochten, niet altijd volledig vlak en zoals je zelf al zei: er werd snel gestart !

Sportieve groeten,

Karel

Gepost door: Karel Man | 02-06-06

Iaaoau Hi! You have a cool homepage!
http://people.freenet.de/medon/adipex/cheapest_adipex_online/
Thanks!

Gepost door: Iaaoau | 08-10-06

Kasalapka i like your page it was very intersting
http://bon-pharmacy.thehostcity.com/buy_evista_cheap/evista.html
Thanks!

Gepost door: Kasalapka | 12-10-06

Oversider Wow, design is much better from my last visit ,my respect!
http://pilates-video-yoga.exercise-equipment.be

Gepost door: Oversider | 21-10-06

De commentaren zijn gesloten.